Program do zarzadzania budzetem domowym

System POS to program gastronomiczny do zarządzania wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe i tym całe.

Dla średnich a trudniejszych lokali POS bardzo dokładnie konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również silnych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, dopasowane do lekturze na wolnej liczbie stanowisk POS. Program w bezpośredni sposób usprawni wydawanie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym odcinkiem działalności w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni oraz na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma narzędziami a stylami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Funkcjonowanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Łatwy i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Spirulin Plus

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.